Webshop

Aanbieding!

Kinesio Equine Tape

15.55 6.38

Wissen
Categorie:

Beschrijving

Kinesio Equine Tape
Is een van  de laatste tapes die door Dr. Kenzo Kase is ontwikkeld. Deze speciale tape die hoofdzakelijk voor het gebruik bij paarden/dieren werd ontwikkelt is gebaseerd op de basis technieken die bij het Kinesio ® Tex Gold FP zijn gebruikt. Ook hier is weer gebruik gemaakt van een hoogwaardig katoen met daarop een sterkere lijmlaag, omdat deze beter moet hechten op de haren van paarden (dieren) Het Kinesio ® Equine tape heeft geen patroon in de lijmlaag zoals Kinesio Classic of Kinesio gold FP hebben.

Kinesio Equine tape
Is speciaal ontworpen voor de unieke behoeften van de paarden en hun afwijkende anatomie. Kinesio heeft veel tijd gestoken in het onderzoek naar en de ontwikkeling van deze speciale tape voor paarden. Men was de mening dat paarden een speciaal voor hun ontwikkeld tape verdienden die aan hun voorwaarden voldoet  en we denken  dat paardenliefhebbers wereldwijd  het met ons eens zullen zijn. Net als de oorspronkelijke Kinesio ®Tex Gold FP Tape heeft deze tape hetzelfde gewicht en dikte van de huid , waardoor het beter met het lichaam meebeweegt, en waterbestendig is.

Wat maakt het Kinesio Equine tape anders werkt?
Paarden hebben veel meer haar op hun huid als mensen, dus de tape moet anders plakken. Kinesio Equine tape heeft een sterkere lijm die er voor zorgt dat de tape beter blijft zitten. Ook heeft de tape een natuurlijke smaak, waar paarden niet van houden. Dit om ervoor te zorgen dat ze het er niet zelf af trekken. Het Kinesio Equine tape werkt via de haren om de huid te stimuleren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kinesio Equine Tape” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.