KINESIO VOOR WERK, ALLEDAG, SPORT EN VOOR MEDISCH GEBRUIK

Kinesio voor... header

Dr. Kenzo Kase, een chiropractor, ontwierp een nieuwe wereldwijde methode voor de behandeling van pijnlijke aandoeningen en bewegingsproblemen in 1979. Als pionier in een hele wereldwijde industrie veroorzaakte hij een revolutie op het gebied van verouderde tapepraktijken. Hij ontwikkelde de Kinesio Taping®-methode om het natuurlijke genezingsproces te versnellen en pijn, zwelling en stijfheid te verlichten.

Alleen het merk Kinesio® bevat de authentieke Kinesio Taping®-methode die bijna 40 jaar geleden door Dr. Kase zelf is ontwikkeld. We begonnen de productie in 1979 omdat Dr. Kase een idee had. Hij ontwikkelde een hele nieuwe behandelmethode en toen de beschikbare tapes niet goed werkten voor zijn behandelmethode, bedacht hij zijn eigen gespecialiseerde tape. Vanwege de genialiteit en de drang van Dr. Kase om zijn patiënten te helpen een betere kwaliteit van leven te hebben, heeft de wereld vandaag de dag een bloeiende wereldwijde therapeutische tapebranche.

Kinesio is meer dan spiertape, huidtherapie, revalidatiebehandeling, gewrichts- en ligamenttape, het is echt voor elke gebruiker in sport, hobby, lifestyle, jong, oud en voor elke bevolkingsgroep. Met alle veelzijdigheid van de Kinesio-tapemethode en Kinesio-tape; het is tape met ”Wisdom”.
Kinesio kan u helpen: