KINESIO TAPING® WORKSHOPS (CKTT)

Kinesio Taping Workshops header
Kinesio-Tape-CKTT-Header

“Ik ben dol op Kinesio Tape, en als je het ook gaat gebruiken, zul jij ook dol op Kinesio Tape zijn!! Ik heb intussen 3 van de seminars bijgewoond en zal de 4e over een paar maanden bijwonen, het heeft zoveel van mijn patiënten geholpen en nu ook mijzelf. Nadat ik mijn auto in januari totall loss had gereden, hielp Kinesio Tape mij om mijn dagelijkse werk voort te zetten, zodat ik mijn patiënten kon blijven verzorgen. Ik geloof echt in de kracht van deze tape !!! ” – Kesha Randall Facebook (officiële Kinesio-tape)

HET PROGRAMMA IS BESCHIKBAAR OP TWEE NIVEAUS

De CKTT® (Certified Kinesio Taping Technician®) is een programma voor niet medisch opgeleiden die toch graag willen leren hoe ze  Kinesio Taping®  kleine problemen kunnen gebruiken, met name de Kinesio® Pre-cuts.

CKTT niveau 1:

Basistraining

Niveau 1 staat open voor iedereen van 14 jaar en ouder. Tijdens deze 2 uur durende workshop maakt u kennis met 5 eenvoudige toepassingen (bijv. Lage rug, schouder, knie, voet en enkel), evenals contra-indicaties voor het gebruik van Kinesio® Tape Pre-cuts.

CKTT niveau 2:

Gevorderden training

Niveau 2 geavanceerde training is voor personal trainers, kracht- en conditiecoaches en andere fitness- of bewegingsprofessionals. Moet CKTT-workshop niveau 1 voltooien en een opleiding hebben gevolgd in beweging, sport of fitness. Tijdens deze 4 uur durende workshop bouw je voort op de toepassingen die je van niveau 1 hebt geleerd en maak je kennis met technieken voor veel voorkomende sportblessures zoals achillespeesontsteking, hamstring, liesverrekking, enkelverstuiking, kuitspier problemen, tennis elleboog, heupflexor overbelasting en scheenbeen problemen. Aanvragen voor schouderondersteuning en houdingsverbetering worden ook behandeld.

Na het voltooien van niveau 2 komt u in aanmerking om het Certified Kinesio Taping Technician ™ (CKTT) examen af ​​te leggen en bij het behalen van een succesvolle slagingsscore (80% of hoger) en het betalen van het jaarlijkse KTAI-lidmaatschap kunt u uzelf op de markt brengen als een CKTT.

Neem contact op met Hans Goossen via info@kinesio-nederland.nl of
06 42113352 om een ​​workshop in uw omgeving te vinden of te organiseren.