WAT IS TAPE WITH WISDOM

Tape with wisdom ™ beschrijft de essentie van Kinesio’s missie om de ervaringen, van zowel gebruiker als ontvanger, bij het gebruik van de juiste tape en de juiste methodologie, om de gewenste genezingsprocessen te verkrijgen. De slogan mag dan nieuw zijn maar de oorsprong ervan startte vele jaren geleden. Deze visie is consistent sinds Dr. Kenzo Kase® voor het eerst het tape- en taping-concept in het begin van de jaren zeventig creëerde.

Tape with wisdom verwijst naar het vaardigheidsniveau van onze medische professionals, maar dat is slechts een deel. Zoals Dr. Kase opmerkt: “Er zit wijsheid in Kinesio® Tape zelf.” De Kinesio Tape-productielijn, bestaande uit  vier verschillende tapes met specifieke eigenschappen en tapeconfiguraties, maken deze tot “tapes with wisdom”, die inherent zijn aan hun fysieke eigenschappen.

In overeenstemming met de eed van Hippocrates om “geen kwaad te doen”, heeft Dr. Kase en Kinesio’s  40-jarige ontdekkingsreis geleid tot inzichten in de krachtige natuurlijke genezingsintelligentie van het lichaam en het gunstige effect dat “wise taping”   kan hebben om dit te activeren. Het daarvoor ontwikkelde lesprogramma is gemaakt om die inzichten over Kinesio Tape te delen, waarbij juist ook de gebruikte soort Kinesio Tape het educatieve programma informeert.

Elastische tape met de “geregistreerde merknaam Kinesio” worden ontwikkelt en geproduceerd in Amerika volgens specificaties die zijn afgeleid en ontwikkeld op basis van de klinische toepassingskennis en inzichten (“wisdom”) van patiëntbeoordelingen over Kinesio Taping®. Of zoals opgemerkt wordt door Kinesio’s vice-president, Elisa Kase: “We hebben soms het gevoel soms dat te weinig mensen beseffen hoe Kinesio zich onderscheidt van andere merken elastische tape op de markt.” Waarom zou het hen schelen? Omdat de juiste tape aangebracht met de juiste kennis het verschil betekent tussen een patiënt of gebruiker die een teleurstellende en ineffectieve toepassing van gekleurde tape op het lichaam heeft en iemand die de gewenste verlichting, ondersteuning en genezing bereikt.

Dr. Kase heeft dit product en de bijbehorende taping methode uitgevonden en over een periode van 40 jaar ontwikkelt. Maar Kinesio is niet alleen het origineel of de meest authentieke. Het is/kan een rol van “wisdom” in jouw handen zijn.

Maak de juiste keuze en kies voor het originele Kinesio Tape (“tape with wisdom”)

Heeft u nog vragen over Kinesio’s “TAPE WITH WISDOM”
Veel gestelde vragen over Tape with Wisdom