WAT IS KINESIO MEDICAL TAPING?

Wat is Kinesio Medical Taping header

Kinesio Medical Taping is een vervolgopleiding van Kinesio taping-applicaties die een geavanceerde medische kennis en geavanceerde onderzoek vereisen voor complexere medische aandoeningen. Kinesio Medical Taping-applicaties worden gebruikt om optimale patiëntresultaten te bereiken.
Daarom is het zo belangrijk om kennis te hebben van de menselijke anatomie om alle geavanceerde toepassingen van Dr. Kenzo Kase zoals Jellyfish, EDF (Epidermis, Dermis en Fascia) Snowflake en Fan Cut Taping volledig te begrijpen.
 De resultaten van deze behandelingen zijn mede afhankelijk van het gebruik van de Authentieke Kinesio Taping Method en Kinesio Tex merktape en door een Certified Kinesio Taping Practitioner (CKTP). Een gecertificeerde Kinesio Taping Practitioner kan ook Kinesio Medical Taping gebruiken om veel voorkomende symptomen als Plantaire Fasciitis en dijstam of meer complexe medische aandoeningen zoals Exertional Anterior, Compartiment Syndrome, Upper Cross Syndrome, Lower Cross Syndrome te behandelen.

Kinesio is al 40 jaar gespecialiseerd in het onderwijzen van de Kinesio Medical Taping Methode. Deze worden aangeboden en  onderwezen in speciale Kinesio Taping-cursussen op gevorderd niveau:

  • Specialty Pediatric Concepts of the Kinesio Taping Method
  • Specialty Neurological Concepts of the Kinesio Taping® Method: Influencing the Adult Nervous System
  • Specialty Concepts Hand Therapy
  • Specialty Lymphatic Concepts of the Kinesio Taping Method
  • Specialty Sports Orthopedic Concepts of the Kinesio Taping Method
  • And more to come!

Klik hier om meer te weten over deze speciale cursussen