Uitvinder van Kinesio Tape

Dr. Kenzo Kase

Begin jaren 70 ontwikkelde Dr. Kenzo Kase het eerste kinesiologische  tape. Dit tape welke in tegenstelling tot het normale sporttape elastisch is wordt in vele bereiken van de gezondheidszorg ingezet. Bijvoorbeeld in  ziekenhuizen, fysiotherapie praktijken en sportmassage praktijken wordt de Kinesio tape gebruikt. Hieronder kunt u de persoonlijke aanbeveling lezen van de uitvinder van Kinesio Tape methode.

Dr. Kenzo Kase

Persoonlijke aanbeveling Dr. Kenzo Kase

Toen ik 30 jaar geleden de Kinesio taping ® methode ontwikkelde, was het niet te voorzien dat deze methode wereldwijd zo’n groot succes zou worden.

Kinesio tape
Heden ten dage bieden vele bedrijven gekopieerde versies van kinesiologische tapes aan.

Pas op: deze producten zijn niet de originele Kinesio ® tapes. Als er als merknaam geen Kinesio ® opstaat, dan gaat het om een imitatie waarvan de eigenschappen vaak onvoldoende zijn. Het streven om snel geld te verdienen door imitaties te verkopen brengt onze branche in verlegenheid en zelfs op de lange duur in gevaar! Deze bedrijven beschadigen de reputatie welke Kinesio ® opgebouwd heeft in het revalidatie en sport segment gedurende de afgelopen 30 jaren. Daarom vraag ik u dringend, vertrouw alleen het origineel, de wereldwijd erkende elastische tape welke gevoerd wordt onder de naam Kinesio ® tape. Wanneer het om uw professionaliteit of uw gezondheid gaat, kunt en mag u niet tevreden zijn met imitaties.

Hoogachtend,

Dr. Kenzo Kase
uitvinder van Kinesio taping en Kinesio tape

Meer informatie
Voor meer informatie over Dr. Kase en de Kinesio Holding klik op deze link: www.kinesiotaping.com

Kinesio Taping cursus bij u in de buurt!