Jorg Foolen

Jorg Foolen
Certifications:
Certified KinesioTaping ® Instructor
Specializations:
Fysiotherapeut
Sportfysiotherapeut
Docent sportmassage, fysiotherapie en klinimetrie
Fysieke revalidatie training
Chief Operations Officer
Get in Touch:

Jorg is in 2000 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Faculteit Gezondheidszorg te Amsterdam. Daarna studeerde hij sportfysiotherapie aan de Universiteit van Utrecht. Hij werkte als sportfysiotherapeut in vele verschillende instellingen, waaronder de voetbalclubs Ajax en FC Utrecht. Jorg heeft ook gewerkt als manager van 23 fysiotherapie- en psychologiecentra en werd na een paar jaar Chief Operations Officer van deze organisatie. Sinds 2003 is hij docent Sportmassage, Fysiotherapie, Klinimetrie en Fysieke revalidatie training. U kunt ook de site van Jorg bezoeken. Klik daarvoor op deze link. www.kropp.nl

Eind 2009 trad hij af als COO om een praktijk voor gezondheidsklachten te starten. In deze praktijk, is hij verantwoordelijk voor de behandeling van cliënten met fysiotherapie, lasertherapie en kinesiotaping. Naast het werk in zijn praktijk traint hij ook de medewerkers en managers van zorginstellingen.

In 2012 is Jorg opgeleid en geëxamineerd door Dr. Kenzo Kase zelf, grondlegger van de KinesioTaping® en de KinesioTaping ®Methode en is 1 van de 2 Certified KinesioTaping ® Instructors in Nederland. Hij werd vervolgens eind 2014 gerecertificeerd.