Cursus aanbod

De Kinesio Taping cursussen

De door Dr. Kenzo Kase ontwikkelde Kinesio Taping cursussen worden in Nederland en België door Kinesio Nederland BV verzorgd. Om als instructeur de cursussen te mogen geven moet de instructeur voldoen aan de door Kinesio University gestelde voorwaarden. Voor Kinesio Nederland is  Jorg Foolen de instructeur die aan deze voorwaarden voldoet. Jorg heeft zelf een fysiotherapie praktijk onder de naam KROPP en deze is gevestigd in Utrecht. Jorg geeft alle cursussen in Nederland en Belgie. Om als instructeur voor de Kinesio University te mogen blijven lesgeven  moet de instructeur iedere 3 jaar gerecertificeerd worden.

De door Dr. Kenzo Kase ontwikkelde Kinesio Taping technieken zijn samen met het door hem ontwikkelde Kinesio tape de basis voor het succes wat Kinesio al meer dan 35 jaar in de hele wereld heeft. In meer dan 90 landen over de hele wereld zijn meer dan 150000 mensen u voor gegaan.  Of u een opleiding in Nederland, Australië of Brazilië volgt, de cursussen zijn overal gelijk. Het door ons afgegeven certificaat wordt dan ook in meer dan 90 landen erkend ! Neem niet langer genoegen met een andere elastische tape cursus maar kies voor het enige origineel, nl de Kinesio Taping Methode.

Om u de keuze eenvoudiger te maken kunt u gebruik maken van onze aanbieding!

Kosten voor de cursus zijn 395,00 €. In deze prijs zijn inbegrepen; scholingsmateriaal, lunch, certificaat, 6 rollen Kinesio Tex Classic en 6 rollen Kinesio Tex Gold FP tape.

Kinesio Taping cursus

Accreditatie

De KNGF heeft de 2 daagse opleiding Kinesio Taping ®  KT1 en KT2 geaccrediteerd met 20 punten voor het register Algemeen Fysiotherapeut. Ook de  2 daagse vervolgcursus Kinesio Taping ® KT3 is door de KNGF geaccrediteerd met 20 punten voor het register Algemeen Fysiotherapeut.

Ook de NGS heeft de cursus Kinesio Taping KT1 en KT2 geaccrediteerd met 12 punten voor sport- en sportzorgmasseurs

Waar worden de cursussen gegeven?

De Kinesio Taping cursussen worden door het hele land verzorgt. Op aanvraag kan er ook een inhouse scholing georganiseerd worden. Bekijk de cursus agenda wanneer en waar de volgende cursus Kinesio Taping ® bij u in de buurt wordt gegeven.